Oposicions docents balears 2024

Hi haurà oposicions d’educació a les Illes Balears?

És una pregunta molt freqüent entre els opositors, segurament molts de vosaltres espereu a que surti la convocatòria per a iniciar les sessions d’estudi.

Ara mateix res és cert, però el que si sabem és que la Conselleria d’Educació va aunciar que tenia la intenció de dur a terme oposicions durant tres anys consecutius, el 2022, el 2023 i el 2024. També busca aprovar mesures per donar estabilitat als docents interins (procés estabilització) i garantir el pagament de les tutories realitzades pels tutors substituts, així com els permisos no remunerats.

L’ ex-conseller d’Educació, Martí March, va presentar una proposta inicial a la taula sectorial d’Educació per establir un nou acord marc de recuperació de drets sociolaborals dels docents durant el període 2021/2023. Alguns d’aquests ja s’han incorporat en el curs 22-23.

La Conselleria considerava que el seu “objectiu prioritari” era el de millorar les condicions sociolaborals dels docents i entre les propostes apareixia el compromís de realitzar convocatòries d’oposicions el 2022, el 2023 i el 2024.

És per aquest motiu que el proper 2024, segurament, es tornin a convocar oposicions d’educació a les Illes Balears. Com passa cada any d’oposicions, cap a final d’any apareixeran els primers rumors i la convocatòria oficial es publicarà cap al mes de febrer de 2024.

Mentrestant, us animo a seguir estudiant i no perdre mai l’esperança, ànims!

Deja un comentario